Bloggsvacka

Hej! UrsÀktar för det dÄliga bloggandet pÄ sistonde .. har kommit in i en 'bloggsvacka' och har inte den rÀtta inspirationen till att blogga. Men vi hoppas att den Àr kortvarig!
 
HÀmtade ju hem en liten dvÀrgvÀdurskille för ca 3 veckor sedan, Amazing Zot Àven kallad "Moltaz". Hans personlighet vÀxer verkligen för varje dag och jag Àr helsÄld! Hur go som helst, social och lite lagom mycket attityd. Vilket jag gillar! Har tyvÀrr inga fler bra bilder dÄ vÀdret har varit sÄdÀr och ja .. det har vÀl inte prioriterats riktigt. Har Àven fÄtt vÄra mycket efterlÀngtade selar, Àr sÄ nöjda! TyvÀrr sÄ Àr Dumlas liiite stor :/ Men inte sÄpass att hon störs av det. Snarare matte som stör sig pÄ att det korvar sig xD Bilder kommer! 
 
Har höstlov denna veckan, vilket Àr hur skönt som helst. Behöver verkligen ladda upp batterierna lite nu inför skolan, vet inte vad de har varit men har haft vÀrsta energidipparna pÄ sista tiden .. Det lÀr jÀtteallvarligt men det Àr det absolut inte :) vi gÄr mot mörkare tider och nÀr man pendlar till skolan sÄ ser man inte mycket av dygnets ljusa timmar. Mörkt nÀr man Äker hemifrÄn, mörkt nÀr man kommer hem. 
AllmÀnt | | Kommentera |
Upp